top of page

Het belang van een goede productfoto


Een van de grootste nadelen van een webshop, is dat uw klanten het product niet kunnen zien en voelen.Daarom is een goede productfoto ontzettend belangrijk.

Deze packshots op een witte (of zwarte) achtergrond zijn vooral bedoeld om het product duidelijk en aantrekkelijk weer te geven, zodat de klanten van uw webshop een goed idee hebben van het product. Dit verminderd tevens ook retourzendingen.

Een professionele productfoto kan de omzet van uw webshop een enorme boost geven.

Omdat foto's op een witte achtergrond (al dan niet vrijstaand gemaakt) sneller gefotografeerd kunnen worden dan productfoto's met een specifieke achtergrond of complexe belichting kunnen deze packshots efficiënt in grotere aantallen achtereen geschoten worden.

Voor duidelijke, kraakheldere en messcherpe productfoto's op een witte achtergrond bent u bij vanheesbedrijfsfotografie.nl aan het juiste adres.

Door middel van een mobiele fotostudio, bouwen wij een studio op binnen uw bedrijf. Geen reistijd meer van uw personeel of gesjouw met uw producten.

Makkelijk, efficient en kostenbesparend!

Onze referenties productfotografie:

Deli XL, Vomar supermarkten, Nice to Meat, Penny, Gift for you, Koninklijke Boon Edam, TW Steel, Hegron Cosmetics, Kalvertoren Amsterdam, BS play, Extrufood, Medailles ophangen.nl, zakkendiscount

Wat zijn de prijzen?

Voor de meeste productfotografie shoots stel ik graag een offerte op omdat het altijd maatwerk is. Voor een accurate prijsindicatie stuurt u een mailtje naar info@vanhees-bedrijfsfotografie.nl, of informeer via 06-812 091 82

Archive
bottom of page