top of page

Fotograaf op een beurs met oog voor detail.....


Een prima combinatie.....!

Vorige week heeft van Hees Bedrijfsfotografie de fotografie mogen verzorgen voor Snippe Projecten uit Diemen tijdens de Provada in de Rai Amsterdam. Alles werd tot in detailas gefotografeerd om zo een mooi verslag te maken op deze voor Snippe Projecten zo bijzondere beurs ivm de lancering van Hyde Park in Hoofddorp.

Voor Vastgoedjournaal was het breaking nieuws.

Het Financiële Dagblad ruimde er een groot deel van de pagina voor in en op de Provada was het het gesprek van de dag.

Dinsdag 30 juni presenteerde Snippe Projecten daar samen met IC-Netherlands Hyde Park in Hoofddorp: een nieuwe stadswijk met een hoogstedelijke uitstraling, met winkels, horeca en gemaksvoorzieningen. Direct gelegen aan station Hoofddorp, op loopafstand van het winkelcentrum van Hoofddorp en een prachtig stadspark. Het huidige, wat desolate kantorenpark Beukenhorst-West is over enkele jaren een bruisende wijk met wellicht 6.000 nieuwe bewoners.

Professionele foto’s als marketing voor uw bedrijf

Marketing

Tijdens uw evenement fotograferen wij uw bezoekers en geven hen een kaartje waarop staat waar ze de foto kunnen vinden. Na afloop vinden zij deze foto bijvoorbeeld op uw Facebookpagina. Hier taggen, liken en sharen uw bezoekers de foto. Door deze vorm van Evenementen fotografie krijgt u als opdrachtgever zoveel mogelijk exposeer en viriliteit op social media.

sfeerimpressie

Evenementen fotografie wordt effectief ingezet om mensen een indruk te geven van een evenement.Hierbij is de fotografie dus voornamelijk gericht op degenen die het evenement bezocht hebben als herinnering.

Archive
bottom of page