top of page

Een Pareltje in Amsterdam


Twee weken geleden de interieurfotografie mogen verzorgen van Kitchen Incorporated in Amsterdam. Echt een superplek om een avond heerlijk te dineren/borrelen met vrienden/familie of als bedrijfsuitje in het hartje van Amsterdam op steenworp afstand van de Magere Brug.

The Location by Kitchen Incorporated

De keuze van de locatie voor uw diner-, vergader- of zakelijke gebeurtenis heeft een aanzienlijke invloed op het imago van uw bedrijf.

Kitchen Inc staat voor kwaliteit, gastvrijheid, exclusiviteit en originaliteit.

Deze unieke locatie op slechts vijftig stappen van de beroemde Skinny Bridge en om de hoek van het Koninklijk Theater Carré en alle goede hotels in Amsterdam.

Goede service en ongelooflijk lekker eten zullen al uw verwachtingen overschrijden. Met al hun kleine verschillende ruimtes heb je alle tijd voor een 'tête a tête' tijdens een geweldige ontmoeting, diner of ander evenement. De ingang is via onze keuken.

Onze robuuste piano uit New York wacht hier voor u gespeeld wordt!

Tegenover deze piano vindt u onze Cigar Lounge, waar men een sigaar kan branden, uiteraard onder het oog van Winston Churchill en Alfred Hitchcock.

In hun eigen Herb Garden, waar de Chef-kok van zijn verse kruiden voorziet.

De Foodlab is een geweldige plek voor drankjes en cocktails of kooklessen.

Een educatieve en onderhoudende manier voor teambuilding of met elkaar te netwerken. U kunt een kleine trap naar onze mooie balkonkamer gaan, waar u heerlijke gerechten kunt nuttigen met uw gasten, met uitzicht op onze open keuken.

Verborgen in de rug ligt de prachtige glazen kamer, waar het dak geheel van glas is gemaakt. Ontspan in de comfortabele bank en geniet van een heerlijk glas wijn na een lange dag van zakelijke bijeenkomsten. The Location by Kitchen Inc. is een inspirerende plek waar creativiteit voldoet aan de productiviteit

Kitchen Incorporated

- Business meetings

- Private gatherings

- Private dining

- Private wine tastings

- Culinary workshops

- Brainstorm sessions

- Product presentation

- Molecular Gastronomy

http://www.kitchenincorporated.org

www.vanheesbedrijfsfotografie.nl

Archive
bottom of page