top of page

Top Dental in Volendam in de schijnwerpers


Onlangs de coverfoto mogen maken van Stephanie Haagendoorn van tandartspraktijk Top Dental in Volendam, voor het tijdschrift Medisch Ondernemen.

Stephanie Haagedoorn

Tandarts, fulltime werkzaam

Stephanie is afgestudeerd als tandarts aan ACTA Amsterdam. In het laatste jaar van haar Master heeft zij zich gespecialiseerd in (ingewikkelde) wortelkanaal-behandelingen bij de afdeling Endodontologie op ACTA. Zij liep stage bij het AMC bij de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Daarnaast heeft Stephanie een passie ontwikkeld voor esthetische tandheelkunde.Stephanie heeft ruime ervaring op gedaan in diverse tandartspraktijken en is ook nog steeds werkzaam in een grote groepspraktijk.

Top Dental: professionals met persoonlijke aandacht

Top Dental bestaat uit een kleinschalig, professioneel en jong team die het tandartsbezoek voor u zo prettig mogelijk wil laten verlopen. Persoonlijke aandacht en de wensen van de patiënt staan hoog in het vaandel. Vanaf het eerste consult worden alle vragen, wensen en mogelijkheden met u doorgenomen en door middel van begrotingen voor u op een rijtje gezet. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en is alles duidelijk en overzichtelijk.

Archive
bottom of page