top of page

Bedrijfsfotografie "kers op de taart"


Goede bedrijfsfotografie

is van essentieel belang voor een website met de juiste uitstraling. Regelmatig mag ik als “website verfraaier de puntjes op de i zetten als het gaat om de afronding van een nieuwe site. Letterlijk de "kers op de taart" Een leuke en dankbare klus die ik met plezier samen met de klant mag voltooien.

Vaak is er enorm veel tijd en energie gestoken in de tekst, het ontwerp en de technische mogelijkheden van een nieuwe website. Maar wat vaak ontbreekt is (goed) beeldmateriaal van uw onderneming, personeel of uw pand. Dat is jammer, want een goede eerste indruk kunt u maar 1x maken.

Van Hees BedrijfsFotografie

Een no-nonsen bedrijf met ruime ervaring in de bedrijfsfotografie.

In de afgelopen 15 jaar zijn wij gegroeid van een eenmanszaak naar een professionele onderneming op het gebied van bedrijfsfotografie en reclame voor het bedrijfsleven.

Expertise, creativiteit en liefde voor het vak zijn onze ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. In de afgelopen jaren hebben wij een prachtige lijst van bedrijven opgebouwd waar van hees fotografie de fotografie voor mag verzorgen.

Hier zijn we dan ook erg trots op!

Wat kunnen wij voor u betekenen als fotograaf?

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website, folder of social media een professionele uitstraling krijgt en wordt voorzien van mooie en eigentijdse fotografie.

Pakketten fotografie

Wij bieden de klant de mogelijkheid te kiezen uit diverse pakketten fotografie.

Dit maakt het voor iedere klant overzichtelijk en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

  • Heb je producten of diensten waarmee je regelmatig zichtbaar wilt zijn?

  • Heeft jouw organisatie een beeldstrategie voor de eigen website, Facebook of Twitter?

  • Goed en regelmatig beeldmateriaal is daarbij onmisbaar

  • Voor veel ondernemers, bedrijven, instellingen, stichtingen en andere organisaties is het van cruciaal belang om regelmatig zichtbaar te zijn.

Fotografie Abonnement

heeft een fotografie abonnement ontwikkeld, zodat je regelmatig nieuw en professioneel beeld kunt tonen voor een scherpe prijs en bovendien gebruik kunt maken van de creatieve input van een professional. Zo werk je samen met de fotograaf aan een evenwichtig samengesteld portfolio over je eigen organisatie. Materiaal dat inzetbaar is op internet, in brochures, tijdens beurzen en presentaties.

Kijk voor de mogelijkheden op onze website

www.vanheesbedrijfsfotografie.nl

Archive
bottom of page