top of page

Nieuwe teamfoto voor Tekz belastingadviseurs


Onlangs een mooie groepsfoto gemaakt van Tekz belastingadviseurs uit Purmerend op een stoere locatie in Zaandam. Wegens uitkering van het bedrijf waren zijn na 4 jaar weer toe aan een nieuwe teamfoto van het bedrijf voor hun nieuwe website.

Tekz belastingadviseurs:

Deskundig, betrokken en pragmatisch. Drie kernwaarden die voor TEKZ Belastingadviseurs vanzelfsprekend zijn. TEKZ Belastingadviseurs is een niche advieskantoor van universitair geschoolde fiscaal juristen en fiscaal economen die hun sporen hebben verdiend bij de grote advieskantoren en belastingdienst. Vanuit een visie waarbij u als ondernemer centraal staat verzorgen wij heldere en kostenefficiënte advisering. Advisering van hoge kwaliteit met persoonlijke aandacht!

Groepsfotografie

Zoekt u een een fotograaf voor een zakelijke groepsfoto?

Geen voorrijkosten

​Bij van Hees fotografie betaalt u geen voorrijkosten en huurt u de fotograaf in op basis van uurloon.

Snelle oplevering

​Na de fotosessie worden de foto's door de fotograaf geoptimaliseerd en via WeTransfer naar u toe verzonden

Rechtenvrij

​De profielfoto's zijn van u. U kunt deze rechtenvrij gebruiken.

www.vanheesbedrijfsfotografie.nl

Archive
bottom of page