top of page

Nieuwe Teamfoto Finish Profiles


Onlangs de nieuwe teamfoto mogen maken van Finish Profiles in Purmerend.

Mooi bedrijf waar ik al geruime tijd met alle plezier alle fotografie voor mag verzorgen.

Finish Profiles

is ruim 30 jaar producent van hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde profielplaten, dakpanplaten, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en toebehoren.

Finish Profiles

maakt gebruik van hoogwaardig staal én coatings van Tata Steel uit IJmuiden.

En dankzij hun jarenlange ervaring is Finish Profiles in staat om snel en flexibel uw opdrachten uit te voeren. Finish Profiles maakt voor haar producten uitsluitend gebruik van de beste kwalilteit staal en coatings van Tata Steel. Denk hierbij aan de HPS200 Ultra® coating. Deze zeer hoogwaardige coating is de beste kwaliteit die de markt te bieden heeft. En dat ziet u terug in hun garantievoorwaarden.

Huisleverancier Tata biedt meer dan 30 jaar garantie op deze producten.

Natuurlijk bieden zij hun producten ook met een polyester coating aan.

Waar u ook voor kiest, Finish Profiles is een betrouwbare partner.

https://www.finish-profiles.nl

Archive
bottom of page