top of page

Bedrijfsfotografie bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw onderneming.Niet alleen op je website, maar ook presentaties, brochures, online marketing, reclame-uitingen, nieuwsbrieven en LinkedIn profielen krijgen letterlijk en figuurlijk een gezicht met goede bedrijfsfoto's van uw onderneming. Dat wordt door (potentiële) klanten & contacten als prettig ervaren.

Het is dus waardevol om de professionals achter het bedrijf te laten zien.


Wat kunnen wij voor u betekenen als fotograaf?

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website, folder of social media een professionele uitstraling krijgt en wordt voorzien van mooie en eigentijdse fotografie. Onze vakkennis, creativiteit, kleurgebruik en liefde voor het vak zijn daarbij onze ingrediënten voor een prachtig eindresultaat!


Pakketten fotografie

Wij bieden de klant de mogelijkheid te kiezen uit diverse pakketten fotografie. Dit maakt het voor iedere klant overzichtelijk en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.


Fotografie Abonnement

Voordelig continue beschikken over professioneel beeldmateriaal?

Dat kan met onze fotografie abonnement. Bespaar op jaarlijkse termijn honderden euro’s.


Van Hees Bedrijfsfotografie

heeft een fotografie abonnement ontwikkeld, zodat je regelmatig nieuw en professioneel beeld kunt tonen voor een scherpe prijs en bovendien gebruik kunt maken van de creatieve input van een professional. Zo werk je samen met de fotograaf aan een evenwichtig samengesteld portfolio over je eigen organisatie. Materiaal dat inzetbaar is op internet, in brochures, tijdens beurzen en presentaties.


klik hier naar de mogelijkheden


Comments


Archive
bottom of page